Schilderwerken

Schilderwerken

Schilderwerken aan uw huis in Antwerpen verdienen de expertise van een professioneel schildersbedrijf, en Limas @home staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Onze ervaren schilders nemen uw muren, raamkozijnen, plafonds en meer onder handen, en bieden een uitgebreide service die verder gaat dan alleen verf op de muur.

maak een afspraak

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Schilderwerken limas

waarom zou u kiezen voor een schilder van limas @home?

Ons schildersbedrijf garandeert kwaliteit en snelheid zonder enige zorg.

Onze vakmensen leveren nauwkeurig vakwerk en bieden schilderwerken van hoogwaardige kwaliteit tegen een interessante prijs.

Of u nu uw hele huis, één kamer, de traphal of zelfs een tuinmuur wilt laten schilderen, wij zijn het geschikte schildersbedrijf in Antwerpen en omgeving.

Kort op de bal SPELEN IS ONS MOTTO

Zodra u besluit uw omgeving te laten schilderen, zorgen wij ervoor dat de werken binnen de kortst mogelijke termijn worden uitgevoerd. 

Onze professionele schilders uit Antwerpen klaren de klus snel en garanderen een prachtig resultaat.

Binnen & buiten

Een afgeleefde voorgevel? Wij maken er in geen tijd een nieuwe van. Is uw thuisbureau aan opfrissing toe?

Laat dat maar aan ons schildersbedrijf uit Antwerpen over. Keuken, badkamer, slaapkamer of alles in één keer? Begin alvast te dromen, wij zorgen voor de rest.

Kwaliteitsgarantie

Voor schilderwerken geldt er een wettelijke garantie van 10 jaar.

Doen er zich in die tijd problemen voor, dan lossen we dit meteen op. Op ons schildersbedrijf uit Antwerpen kunt u rekenen.

100% zonder zorgen

Een verouderde badkamer, de kleuren in de kinderkamer beu of heeft het toilet een nieuwe verflaag nodig? Onze vakmannen staan voor u klaar.

Maakt u zich geen zorgen over uw meubels en interieur. U trekt de deur dicht en stapt nadien binnen in een nagelnieuw interieur.

Snel & professioneel

Zelfs de kleinste job is vooraf tot in de puntjes gepland. Daarom maken we ons sterk dat we elke klus ruim binnen de gestelde termijn en budget klaren.

Toch wat extra schrijnwerk, elektriciteitsperikelen of pleisterwerk? Wij lossen het onmiddellijk voor u op, met eigen vakmensen. Professioneel en betaalbaar.

ONZE KERNWAARDEN

ALLES ONDER 1 DAK

TIJDKRITISCH

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook