Gevelwerken

Gevelwerken

Limas @home is dé specialist in gevelwerken in de regio Antwerpen.

Onze ervaren gevelwerkers beheersen alle facetten, van kleine herstellingen tot bepleistering en het aanbrengen van diverse gevelbekledingen.

maak een afspraak

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Gevelwerken limas

Waarom kiezen voor gevelwerken door Limas@home?

Met jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een voorstel op maat bieden, perfect afgestemd op uw wensen, budget en de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen niet alleen ter bescherming tegen de elementen; het esthetische aspect is eveneens cruciaal, aangezien het de eerste indruk van uw huis bepaalt.

Of uw huis in Antwerpen nu een bakstenen gevel of natuurstenen muur heeft, een landelijk karakter of een modern design, onze experts passen hun aanpak aan. Na een grondige analyse ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor het volledige project, inclusief voorbereidende gevelwerken en de kleinste afwerkingen, zoals het opnieuw voegen of herstellen van metselwerk.

Met Limas @home bent u verzekerd van vakmanschap en aandacht voor detail, zodat uw huis in Antwerpen of omgeving niet alleen beschermd is, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling behoudt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de meerwaarde die onze gevelwerken aan uw woning kunnen bieden.

ONZE KERNWAARDEN

ALLES ONDER 1 DAK

TIJDKRITISCH

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook