Loodgieterij

Loodgieterij

Limas @home is uw toegewijde partner als het gaat om loodgieterij, met betrouwbare vakmannen die klaarstaan om u te assisteren bij al uw loodgieterswerk. 

Of u nu bezig bent met een nieuw bouwproject, renovatie, of gewoon hulp nodig heeft bij kleine of grotere ongemakken, wij bieden snelle en accurate diensten om aan al uw behoeften te voldoen.

Maak een afspraak

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

WAAROM ZOU U VOOR LOODGIETERIJ VAN LIMAS @HOME KIEZEN?

Onze experts zijn gespecialiseerd in loodgieterij en staan klaar om samen met u aan uw project te werken, groot of klein. 

Of u nu een volledige badkamerinstallatie, toiletvervanging, verwarmingswijzigingen of de installatie van nieuwe radiatoren overweegt, wij kunnen u altijd snel en adequaat van dienst zijn.

Heeft u hulp nodig met uw sanitair?

Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage, het ontstoppen van uw wc, of het aanpakken van een verstopping in uw afvoer of fouten in uw CV-installatie, onze vakmensen bieden snel en doeltreffend duurzame oplossingen. 

Wacht niet tot kleine problemen grote worden; zelfs enkele druppels per dag kunnen leiden tot schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten. Neem vrijblijvend contact op en laat ons uw sanitairproblemen oplossen.

Wellicht denkt u niet meteen aan uw keuken als het gaat om loodgieterij, maar ook daar zijn wij voor u. 

Of het nu gaat om een nieuwe installatie of het verhelpen van problemen in een bestaande installatie, geen taak is te klein of te moeilijk voor onze vakmannen. 

Wij bieden uitgebreide diensten om ervoor te zorgen dat uw keuken sanitaire voorzieningen perfect werken.

Heeft u hulp nodig met uw verwarming?

Als het gaat om verwarming, staan onze vakmensen ook paraat. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen of problemen met uw CV-installatie, wij bieden snelle en efficiënte oplossingen. Wacht niet tot kleine problemen grote worden, want zelfs enkele druppels per dag kunnen leiden tot schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten. Neem vrijblijvend contact op voor professionele hulp.

Limas @home zorgt niet alleen voor professioneel vakmanschap, maar ook voor glasheldere communicatie. Wij hanteren duidelijke afspraken en transparante communicatie, zodat u tijdens de loodgieterswerkzaamheden op de hoogte blijft en bij oplevering niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Laat uw project niet onaangeroerd. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of om al uw vragen te bespreken. Wij staan klaar om u te assisteren en uw loodgieterijprojecten professioneel uit te voeren.

Sanitair

Limas @home, uw expert in sanitair plaatsen, staat paraat voor bouwprojecten, renovaties, of het verhelpen van elk sanitair ongemak, groot of klein. Vertrouw op onze vakmensen voor professionele dienstverlening in sanitair.

Tijdkritische opdrachten limas

Verwarming

Limas @home, uw verwarmingsexpert, staat klaar voor het aanleggen van centrale verwarming en het schoonmaken van CV-installaties. Vertrouw op onze vakkennis voor professionele verwarmingsdiensten.

ONZE KERNWAARDEN

ALLES ONDER 1 DAK

TIJDKRITISCH

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook