Lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur? Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los? Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Waarom kiezen voor Limas@home

Vanuit onze Group kunnen wij de nodige ervaren vakmensen aanleveren die u uw zorgen kunnen ontnemen.

Bij ons bent u niet zomaar een nummer. Wij kunnen u zowel helpen bij het opsporen van uw lekkage als bij het herstel hiervan.

Onze projectcoördinators en medewerkers kunnen uw volledige project opvolgen.

Welke technieken gebruikt Limas@home?

Met behulp van onderstaande technieken kunnen onze techniekers in 95% van de gevallen het lek al tijdens een eerste onderzoek opsporen.

Onze bouwpatholoog heeft de lekkage gevonden. Wat nu?

Bij elke lekdetectie krijgt u een rapport opgesteld door onze bouwpatholoog. Hierin staan de lekkages duidelijk aangegeven zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij het probleem moet aanpakken.

Door het nauwkeuring aanwijzen van de oorzaak van de lekkage kan het herstel hiervan meestal met minimaal hak- en breekwerk gerealiseerd worden.

Het rapport kan eveneens doorgestuurd worden naar de verzekering, deze komt haast in alle gevallen tussen bij kostenvergoeding.

ONZE KERNWAARDEN

ALLES ONDER 1 DAK

TIJDKRITISCH

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook