Skip to content

Gevelrenovatie Antwerpen

GEVELRENOVATIE ANTWERPEN

Bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie in de regio Antwerpen? Kies dan voor de experts van Group Limas. Wilt u graag een nieuwe kleur geven aan uw gevel? Of is een kleine herstelling nodig? Wij hebben ervaring met alle aspecten van het renoveren van een gevel. Maak snel een afspraak om uw wensen te bespreken.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Laat uw gevelrenovatie in Antwerpen of omgeving binnen uw budget

Wanneer u uw gevel wilt renoveren, is het belangrijk dat uw nieuwe gevel aansluit bij de stijl van uw woning. Daarom luisteren we naar uw wensen voor het project en geven we u een advies om tot het beste esthetische resultaat te komen. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd door onze ervaren medewerkers binnen uw budget en de afgesproken termijnen. Dit garanderen we u na een grondige analyse van de nodige werkzaamheden en een prijsofferte op maat.

Wat mag u verwachten van onze dienstverlening?

Het renoveren van uw gevel vraagt om een precieze aanpak. Een gevel uit baksteen vraagt immers om een andere aanpak dan een gevel uit natuursteen. Voor we uw gevelrenovatie in de regio Antwerpen uitvoeren, bereiden we alles tot in de puntjes voor. Daarnaast bieden we u ook graag een gepast advies met preventieve maatregelen, zodat u de levensduur van uw gevel verlengt.

Neem contact met ons op

Onze gevelwerkers hebben een goede kennis van de modernste technieken om uw gevel te renoveren. Onze experts helpen bij kleine herstellingen, bepleistering of het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding. Wilt u graag weten hoe we te werk gaan voor uw gevelrenovatie in Antwerpen of omgeving? We bespreken graag uw wensen als u belt naar +32(0)3 298 01 01.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte