Dakwerken

Dakwerken

Hoogwaardige dakwerken in de regio Antwerpen zijn niet alleen esthetisch, maar voegen ook aanzienlijke waarde toe aan uw woning en bieden langdurige bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Het vinden van een betrouwbare dakwerker is van essentieel belang, en Limas @home staat klaar voor zowel algemene als dringende dakwerken.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Dakwerken

WAAROM ZOU U UW DAKWERKEN TOEVERTROUWEN AAN LIMAS @HOME?

Onze ervaren dakwerkers beschikken over de nodige kennis en expertise om uiteenlopende dakprojecten uit te voeren, zoals vernieuwingen, herstellingen, of de bouw van een compleet nieuw dak. Of het nu gaat om platte daken, roofing, pannen, EPDM, leien, of stro, wij beheersen de kunst van dakwerken voor elk type dak en dakbedekking.

Een greep uit ons aanbod: 

  • Platte daken
  • Roofing
  • Pannen
  • EPDM
  • Leien

Bij Limas @home streven we bij elk onderhoud en elke renovatie naar topresultaten door gebruik te maken van de regels van de kunst. Wij bieden vrijblijvende offertes waarin we graag uw vragen over prijzen en mogelijkheden binnen uw budget beantwoorden. Ons team bekijkt samen met u alle opties en presenteert een gepersonaliseerd voorstel waarbij u versteld zult staan van onze scherpe prijzen.

Glasheldere communicatie

Transparantie en duidelijke communicatie staan centraal bij Limas @home. Gedetailleerde offertes voor dakwerken en andere werkzaamheden zorgen ervoor dat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Tijdens de dakwerken blijft u steeds op de hoogte en bij oplevering komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze ervaren dakwerkers nemen al het zware werk uit handen, waardoor u verzekerd bent van gemoedsrust. De afwerking wordt tot in de puntjes verzorgd, en we garanderen glasheldere communicatie gedurende het hele proces.

Ook beschikbaar voor dringende interventies

Limas @home is ook beschikbaar voor dringende interventies in Antwerpen en omstreken. Vanuit onze centrale vestiging in Schelle zijn we snel ter plaatse bij brandschade, stormschade of andere onvoorziene problemen. Onze 24/7 beschikbaarheid verzekert u van topkwaliteit binnen strakke deadlines.

Of het nu gaat om dringende interventies of grootschalige constructieprojecten met korte opleveringstermijnen, Limas @home is uw betrouwbare partner voor dakwerken in Antwerpen en omgeving. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw dakgerelateerde behoeften.

ONZE KERNWAARDEN

ALLES ONDER 1 DAK

TIJDKRITISCH

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook