Totaalprojecten

Totaalprojecten

Wilt u uw complete woning renoveren, maar ziet u op tegen de kosten, duur en complexiteit van de werken?

Als ervaren aannemer begrijpen wij bij Limas @home dat het uitvoeren van totaalprojecten een holistische benadering vereist om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Of u nu uw woning wilt uitbreiden, uw woning wilt renoveren of een commercieel project in gedachten heeft, wij nemen de volledige regie van het project op ons.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

wat maakt het uitvoeren van totaalprojecten met limas @home uniek?

Allereerst streven we naar een naadloze coördinatie van alle projectaspecten, waarbij wij reeds kunnen helpen met het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Onze deskundige teams, variërend van ingenieurs tot vakmensen in verschillende disciplines, werken samen onder één dak. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking en voorkomt communicatieproblemen die kunnen optreden bij het inschakelen van meerdere aannemers.

Tijdsefficiëntie is een andere pijler van onze totaalaanpak. Door alle projectprocessen te consolideren, minimaliseren we de wachttijden tussen verschillende stadia. Dit vertaalt zich in een snellere projectuitvoering, waardoor u eerder van uw vernieuwde ruimte kunt genieten. Wij begrijpen dat tijd een cruciale factor is bij bouwprojecten, en ons team streeft ernaar uw deadlines te respecteren.

Financiële transparantie staat hoog in het vaandel bij Limas @home. Wij geloven in open communicatie over kosten en budgetten, zodat u vanaf het begin een duidelijk beeld heeft van de financiële aspecten van uw project. Geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen – wij streven naar een transparante samenwerking.

Onze nauwe betrokkenheid bij onze klanten is een essentieel kenmerk van het uitvoeren van totaalprojecten bij Limas @home. Als uw enkelvoudige aanspreekpunt zorgen wij voor een gestroomlijnde communicatie en houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Uw visie is de drijvende kracht achter ons werk, en we streven ernaar deze in elk aspect van het project te integreren.

Kies Limas @home voor het uitvoeren van totaalprojecten en laat ons uw dromen omzetten in tastbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw bouw- of renovatieproject naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook