Lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur? Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los? Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Waarom kiezen voor Limas@home

Vanuit onze Group kunnen wij de nodige ervaren vakmensen aanleveren die u uw zorgen kunnen ontnemen.

Bij ons bent u niet zomaar een nummer. Wij kunnen u zowel helpen bij het opsporen van uw lekkage als bij het herstel hiervan.

Onze projectcoördinators en medewerkers kunnen uw volledige project opvolgen.

Welke technieken gebruikt Limas@home?

Met behulp van onderstaande technieken kunnen onze techniekers in 95% van de gevallen het lek al tijdens een eerste onderzoek opsporen.

Onze bouwpatholoog heeft de lekkage gevonden. Wat nu?

Bij elke lekdetectie krijgt u een rapport opgesteld door onze bouwpatholoog. Hierin staan de lekkages duidelijk aangegeven zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij het probleem moet aanpakken.

Door het nauwkeuring aanwijzen van de oorzaak van de lekkage kan het herstel hiervan meestal met minimaal hak- en breekwerk gerealiseerd worden.

Het rapport kan eveneens doorgestuurd worden naar de verzekering, deze komt haast in alle gevallen tussen bij kostenvergoeding.

Lekdetectie en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Lekdetectie bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook