Skip to content

Gevelwerken

Gevelwerken

Limas @home is dé specialist in gevelwerken in de regio Antwerpen.

Onze ervaren gevelwerkers beheersen alle facetten, van kleine herstellingen tot bepleistering en het aanbrengen van diverse gevelbekledingen.

maak een afspraak

…voor al uw bouw- en renovatieprojecten

Gevelwerken limas

Waarom kiezen voor gevelwerken door Limas@home?

Met jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een voorstel op maat bieden, perfect afgestemd op uw wensen, budget en de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen niet alleen ter bescherming tegen de elementen; het esthetische aspect is eveneens cruciaal, aangezien het de eerste indruk van uw huis bepaalt.

Of uw huis in Antwerpen nu een bakstenen gevel of natuurstenen muur heeft, een landelijk karakter of een modern design, onze experts passen hun aanpak aan. Na een grondige analyse ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor het volledige project, inclusief voorbereidende gevelwerken en de kleinste afwerkingen, zoals het opnieuw voegen of herstellen van metselwerk.

Met Limas @home bent u verzekerd van vakmanschap en aandacht voor detail, zodat uw huis in Antwerpen of omgeving niet alleen beschermd is, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling behoudt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de meerwaarde die onze gevelwerken aan uw woning kunnen bieden.

Gevelwerken

De betrouwbare partner voor al uw gevelwerken.

Gevelwerken bij bedrijven

Allerlei oplossingen voor gevelwerken bij bedrijven en kantoren. 

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte