Vochtige muren

    24 / 7 bereikbaar
    Oorzaak aanpakken
    Snelle opvolging


Heeft u last van vocht in uw muren? Zoekt u een expert voor vochtbehandeling of vochtdetectie in uw bedrijf of woning? Wij, als vocht expert, lossen het voor U op! Wij nemen uw volledig probleem onder de loep en zoeken naar de (mogelijk diverse) oorzaken.

Onze experten bieden U een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie.
 

Vochtige muren

Vochtige muren komen vaken voor dan je misschien zou denken. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk voor dit probleem: regenwater dat in de muur dringt, grondwater dat geabsorbeerd wordt, condensatie op koude oppervlakken, lekken en nog veel meer. Om een vochtprobleem efficient te bestrijden zal je dan ook eerst de oorzaak van het probleem moeten achterhalen. Slecht geisoleerde of niet-waterdichte muren zijn de hoofdoorzaken van dit probleem.
 

Limas@Home - vocht in muren bestrijden?

Bij Limas@Home kunnen we je vol vertrouwen een serieuze garantie geven tegen vochtige muren. Onze experts in vochtbehandeling zijn continue bezig met het zoeken naar de beste manier om vochtproblemen aan te pakken. Hierdoor kunnen we je probleem snel en effectief in kaart brengen en oplossen. Onze diensten starten steeds met een nauwkeurig onderzoek van je vochtprobleem. We bieden je gratis advies en een diagnose.

Onze oplossing voor de vochtbestrijding is steeds afhankelijk van jouw specifieke situatie. We bespreken constant onze bevindingen met jou. Vooraleer we aan de slag gaan adviseren we je eerst over de beste methode om te gebruiken. Achteraf adviseren we je ook hoe je toekomstige problemen kan vermijden.

    Onderzoek
    Diagnose oorzaak
    Voorstel beste oplossing & implementatie

Bel ons vandaag en ontvang een professionele vochtbestrijding!

Vochtige muren kunnen volgende problemen veroorzaken

  • Rottende of loskomende plinten
  • Beschadigde isolatie
  • Beschadigde verf, pleister of behangpapier

 

De echte kost van natte muren is te zien aan de piek in energiefacturen. Beschadigde isolatie betekent meer koudebruggen en een verhoogde warmteoverdracht. Dit leidt dan weer tot hoger kosten voor verwarming/koeling. Vochtbestrijding helpt bij het vermijden van deze ongewenste kosten.

Deze situatie veroorzaakt ook gezondheidsproblemen. Indien je vochtige muren niet efficënt bestrijdt zal de vochtigheid binnenshuis dramatisch stijgen. Hoge niveau’s van vochtigheid veroorzaken ademhalingsproblemen, doen schimmels groeien en trekken ongedierte aan. Een betrouwbare aannemer inhuren om vochtplekken te verwijderen zorgt ervoor dat je terug een gezonde atmosfeer bekomt binnenshuis.

Vochtige muren zorgen er ook voor dat de waarde van je eigendom significant naar beneden gaat. De onaantrekkelijke vochtplekken zullen je potentiele kopers doen twijfelen aan de integriteit en stabiliteit van het gebouw. Als houten elementen in je huis beginnen rotten kan het de waarde zelfs nog meer doen kelderen.

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over vochtbestrijding

Wilt u het vocht in huis laten verwijderen, dan bent u bij Limas @ Home aan het juiste adres. De Limas @ Home professionals zijn gespecialiseerd in vocht bestrijding. Onze experten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van vocht in huis en inspecteren uw gehele huis (niet enkel waar u een vochtplek of schimmel ziet) eerst grondig alvorens met u de problemen te bespreken. Na de inspectie stellen we u de verschillende opties voor om het vocht in uw huis te bestrijden.

We bieden u een blijvende oplossing aan waardoor uw huis voor lange tijd beschermt is tegen vocht. Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan