Opstijgend Vocht

    24 / 7 bereikbaar
    Oorzaak aanpakken
    Snelle opvolging


Heeft u last van een opstijgend vocht? Zoekt u een expert voor vochtbehandeling of vochtdetectie in uw bedrijf of woning? Wij, als vocht expert, lossen het voor U op! Wij nemen uw volledig probleem onder de loep en zoeken naar de (mogelijk diverse) oorzaken.

Onze experten bieden U een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie.
 

Opstijgend vocht

Onder opstijgend vocht verstaan we het vocht dat aanwezig is in muren als gevolg van grondwater dat opstijgt door de structuur van de muur. Het water trekt omhoog in de muur door een capillaire beweging. Het wordt met andere woorden omhoog gezogen door miniscule gaatjes in de bakstenen. Ook al is het misschien de eerste keer dat je van deze term hoort, is het toch een veelvoorkomend probleem. Met de juiste professionele hulp is het echter mogelijk om het probleem van opstijgend vocht permanent op te lossen.
 

Limas@Home - opstijgend vocht bestrijden?

Limas@Home biedt efficiente en permante oplossingen voor problemen met opstijgend vocht. Onze diensten omvatten onder andere het zoeken naar de oorzaak van de problemen en het overzien van de correcte installatie van een dampdichte oplossing met een ondoordringbaar plastic membraan. We bieden ook gratis advies en diagnose voor alle problemen die gerelateerd zijn aan het opstijgende vocht.

    Onderzoek
    Diagnose oorzaak
    Voorstel beste oplossing & implementatie

Bel ons vandaag. Onze experten in de behandeling van opstijgend vocht helpen je met al je vochtproblemen en begeleiden je bij de nodige werkzaamheden.

Signalen van opstijgend vocht

  • Verhoogde vochtigheid aan de onderzijdes van muren
  • Een muffe geur 
  • Rottende houten vloeren
  • Lagere temperaturen onderaan muren
  • Blaasjes of afgebrokkelde pleister als gevolg van zoutkristalisatie

 

Opstijgend vocht bestrijden doe je niet door de aangetaste oppervlakken opnieuw te bepleisteren. De muren zijn vaak intern aangetast waardoor je best de hulp van ervaren aannemers inroept om een permanente oplossing te bekomen.

Problemen veroorzaakt door opstijgend vocht

De behandeling van opstijgend vocht is belangrijk omdat het aanzienlijke schade kan aanbreng aan je gebouw. Ook al stijgt het vocht soms niet hoger dan 1,2 meter kunnen vochtplekken soms toch hoger zichtbaar worden. Dit komt dan door de aanwezigheid van niet-ademende muurbedekkingen zoals vinyl behangpapier, niet-ademende pleisters, verven of plamuren.

Opstijgend vocht veroorzaakt vooral schade aan je isolatie. Dit resulteert in koudebruggen en/of verhoogde warmteoverdracht wat dan weer leidt tot hogere energiefacturen. Een specialist inhuren om dit probleem op te lossen zorgt ervoor dat je je energiekosten onder controle zal kunnen houden. Het vocht zorgt er ook voor dat de waarde van je huis vermindert. Het beinvloedt negatief het aanzicht van je woning en de integriteit van je infrastructuur. Bovendien kan het ook aanleiding geven tot gezondheidsproblemen door de verhoogde vochtigheidsgraad en de groei van schimmels.

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over vochtbestrijding

Wilt u het vocht in huis laten verwijderen, dan bent u bij Limas @ Home aan het juiste adres. De Limas @ Home professionals zijn gespecialiseerd in vocht bestrijding. Onze experten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van vocht in huis en inspecteren uw gehele huis (niet enkel waar u een vochtplek of schimmel ziet) eerst grondig alvorens met u de problemen te bespreken. Na de inspectie stellen we u de verschillende opties voor om het vocht in uw huis te bestrijden.

We bieden u een blijvende oplossing aan waardoor uw huis voor lange tijd beschermt is tegen vocht. Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan