Kelderdichting

    24 / 7 bereikbaar
    Oorzaak aanpakken
    Snelle opvolging


Heeft u last van een vochtproblemen in uw kelder? Zoekt u een expert voor vochtbehandeling of vochtdetectie in uw bedrijf of woning? Wij, als vocht expert, lossen het voor U op! Wij nemen uw volledig probleem onder de loep en zoeken naar de (mogelijk diverse) oorzaken.

Onze experten bieden U een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie.
 

Kelderdichting

Vochtproblemen in een kelder zijn niet noodzakelijk het gevolg van een slechte leiding of per ongeluk morsen. Soms kan het probleem ook veroorzaakt worden door de infiltratie van water. De druk van het grondwater onder de vloer of muren kan zo groot zijn dat het een capillaire actie veroorzaakt die op zijn beurt kan leiden tot een natte kelder. Dit is een veelvoorkomend probleem in kelders die niet goed waterdicht zijn.
 

Limas@Home - Vocht in Kelder bestrijden

Limas@Home pakt vochtproblemen, kelderafdichting aan op een professionele manier die een permanent resultaat garandeert. Wanneer je ons belt gaat ons team van start met de oorzaak van het probleem te onderzoeken. We laten je weten of de vochtplekken het gevolg zijn van een slechte riolering of van waterinfiltratie. Eens de correcte diagnose gesteld is, adviseren onze aannemers je eerst over de beste manier om het probleem op te lossen alvorens ze aan de werken beginnen.

    Onderzoek
    Diagnose oorzaak
    Voorstel beste oplossing & implementatie

Limas@Home is een expert in het dichten van kelders. Een comfortabele leefomgeving voor je creëren is onze specialiteit. Aarzel niet om ons vandaag nog te bellen. We zijn steeds blij om je te helpen met een professionele waterdichting.

Wat zijn de problemen van een natte kelder?

Als een kelder niet voldoende waterdicht is kan je met verschillende problemen te maken krijgen, zoals duffe geuren, hoge vochtigheid in de kelder en de verhoogde groei van schimmels. Het vochtprobleem kan ook de isolatie aantasten en dus hogere energiekosten veroorzaken

Door zijn afgesloten staat kan hoge condensatie in een kelder een ideale broedhaard vormen voor ongedierte. Naast de confrontatie met schimmels kan je op termijn ook last krijgen van een hele reeks ongedierte, gaande van muggen tot duizendpoten.

Het hoeft niet gezegd te worden dat een hoge vochtigheid ook schade aanbrengt aan je infrastructuur. Houten infrastructuur kan beginnen rotten, muren kunnen verkleuren en bijgevolg zal de waarde van je eigendom negatief beïnvloed worden. Bovendien kan een hoge vochtigheid gezondheidsproblemen veroorzaken door de groei van schimmel en ongedierte. Een hoge vochtigheidsgraad kan ook ademhalingsproblemen veroorzaken. De oplossing voor al deze problemen is een goede kelderdichting, je kelder waterdicht maken met andere woorden. Ga hiervoor steeds ten rade bij de juiste specialisten.

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over vochtbestrijding

Wilt u het vocht in huis laten verwijderen, dan bent u bij Limas @ Home aan het juiste adres. De Limas @ Home professionals zijn gespecialiseerd in vocht bestrijding. Onze experten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van vocht in huis en inspecteren uw gehele huis (niet enkel waar u een vochtplek of schimmel ziet) eerst grondig alvorens met u de problemen te bespreken. Na de inspectie stellen we u de verschillende opties voor om het vocht in uw huis te bestrijden.

We bieden u een blijvende oplossing aan waardoor uw huis voor lange tijd beschermt is tegen vocht. Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan