Vochtbestrijding Antwerpen

    24 / 7 bereikbaar
    Oorzaak aanpakken
    Snelle opvolging


Heeft u last van een vocht of condensatieprobleem? Zoekt u een expert voor vochtbehandeling of vochtdetectie in uw bedrijf of woning? Wij, als vocht expert, lossen het voor U op! Wij nemen uw volledig probleem onder de loep en zoeken naar de (mogelijk diverse) oorzaken.

Onze experten bieden U een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie. 
 

Vochtbestrijding Antwerpen

Wij lossen uw probleem op, zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons vaak onderscheidend.


Hoe doen we dat? 
 

    Diagnose & uitvoering door experten
Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, product experten, een eigen labo maar tevens ook dakdekkers, loodgieters, enz. De verschillende expertises worden vaak gebundeld om een gepaste diagnose en uitvoering te verzorgen.

    Limas verkoopt oplossingen en niet alleen producten
Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd i.p.v. aangepakt. Wist u dat opstijgend grondvocht slechts voor zo’n 0 % de oorzaak is van een vochtprobleem?

    Technologie
Ons bedrijf beschikt als vocht expert over de laatste nieuwe technologie & producten om een gepaste diagnose te kunnen stellen (thermische & endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie).
 

 

Kelderdichting

Kelderdichting

Vochtproblemen in een kelder zijn niet noodzakelijk het gevolg van een slechte leiding of per ongeluk morsen. Soms kan het probleem ook veroorzaakt worden door de infiltratie van water. De druk van het grondwater onder de vloer of muren kan zo groot zijn dat het een capillaire actie veroorzaakt die op zijn beurt kan leiden tot een natte kelder. Dit is een veelvoorkomend probleem in kelders die niet goed waterdicht zijn.
 
 

 

Opstijgend Vocht

Opstijgend Vocht

Onder opstijgend vocht verstaan we het vocht dat aanwezig is in muren als gevolg van grondwater dat opstijgt door de structuur van de muur. Het water trekt omhoog in de muur door een capillaire beweging. Het wordt met andere woorden omhoog gezogen door miniscule gaatjes in de bakstenen. Ook al is het misschien de eerste keer dat je van deze term hoort, is het toch een veelvoorkomend probleem. Met de juiste professionele hulp is het echter mogelijk om het probleem van opstijgend vocht permanent op te lossen.
 
 

 

Vochtige muren

Vochtige muren

Vochtige muren komen vaken voor dan je misschien zou denken. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk voor dit probleem: regenwater dat in de muur dringt, grondwater dat geabsorbeerd wordt, condensatie op koude oppervlakken, lekken en nog veel meer. Om een vochtprobleem efficient te bestrijden zal je dan ook eerst de oorzaak van het probleem moeten achterhalen. Slecht geisoleerde of niet-waterdichte muren zijn de hoofdoorzaken van dit probleem.
 
 
Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -


Garantie en kwaliteit

Wij leggen als bedrijf steeds de focus op kwaliteit. Wij garanderen dit door o.a. constante opleiding van onze medewerkers. Gebruik en onderzoek van materialen, technieken, producten en determinatie in eigen labo. 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over vochtbestrijding

Wilt u het vocht in huis laten verwijderen, dan bent u bij Limas @ Home aan het juiste adres. De Limas @ Home professionals zijn gespecialiseerd in vocht bestrijding. Onze experten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van vocht in huis en inspecteren uw gehele huis (niet enkel waar u een vochtplek of schimmel ziet) eerst grondig alvorens met u de problemen te bespreken. Na de inspectie stellen we u de verschillende opties voor om het vocht in uw huis te bestrijden.

We bieden u een blijvende oplossing aan waardoor uw huis voor lange tijd beschermt is tegen vocht. Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan