Vloerverwarming

    24 / 7 bereikbaar
    Expertise
    Snelle opvolging


Vloerverwarming Antwerpen

Vloerverwarming plaatsen heeft vele voordelen: je hebt geen radiatoren meer nodig dus je volledige muur- en vloeroppervlakte blijft beschikbaar. Maar vloerverwarming laten leggen wil ook zeggen dat de warmte nu aangenaam en gelijkmatig door je woning kan stromen, bij een radiator heb je altijd een punt dat veel warmte zal genereren (en dat wat tegen het plafond zal drukken) om de hele ruimte warm te krijgen. Vloerverwarming leggen is dan ook veel zuiniger omdat het werkt met een lage temperatuur die -vanuit de vloer- rustig en gelijkmatig de hele ruimte in zijn geheel aangenaam kan opwarmen.

Installeren

Vloerverwarming installeren heeft toch wel een impact op je woning want als je vloerverwarming laat plaatsen moet dit -zoals u wel dacht- natuurlijk onder uw huidige vloer komen. Bij nieuwbouw is dit minder een probleem dan bij een renovatie. Hebt u plannen voor vloerverwarming houten vloer dan is het natuurlijk heel makkelijker dan indien u stenen tegels heeft op dit moment. Vloerverwarming renovatie of vloerverwarming houten vloer is dan natuurlijk een beter moment om vloerverwarming aanleggen.

Types

Vloerverwarming kan werken op gas, stookolie en elektriciteit. Al kan bij elektrische vloerverwarming best gekozen worden voor een ander model van verwarming dan bij gas en stookolie waar we meestal een hydraulisch systeem aanraden. Een elektrisch zelfregelend systeem van vloerverwarming thermostaat zorgt ervoor dat u woning of pand steeds op de ideale temperatuur is wanneer u dat wil.

Ondergrond

Bij vloerverwarming isolatie ook erg van belang, zowel in de vloer als in de muren. We willen de warmte immers binnen de ruimte houden, maar ook het type vloerbedekking speelt een rol. Vloerverwarming op een houten vloer is verschillend voor massieve parket (dit heeft langer nodig om op te warmen) dan laminaat vloerverwarming.

Maar natuurlijk kan natuur kan natuursteen of tegels ook zodat vloerverwarming badkamer ook geen enkel probleem geeft. Het bijkomende voordeel van tegels bij vloerverwarming is dat deze de warmte niet enkel goed doorgeven maar ze bovendien ook nog opslaan zodat je nog minder verbruik en betere rendement hebt.

Heb je gekozen voor vloerverwarming? Laat onze experts je dan helpen bij het uittekenen van je systeem. Waar ga je ze leggen, hoe dicht moet ze liggen voor een bepaalde ruimte en welke ruimtes kies je best? Op de benedenverdieping kan je eigenlijk niet mis gaan met vloerverwarming maar hou ook rekening van ze te leggen in ruimtes die je vaak gebruikt, niet enkel in de keuken en leefruimte maar ook in de hal en het toilet. Als je dan even moet verplaatsen heb je toch nooit koude voeten meer, de meerkost van deze ruimtes bij de installatie mee te nemen is verwaarloosbaar ten opzichte van het gebruiksgemak dat u er laten aan zal hebben. Maar hou er natuurlijk ook rekening mee dat bepaalde plaatsen geen verwarming nodig gaan hebben, onder je kookeiland of andere vaste elementen heeft dat niet veel zin.

Nooit meer koude voeten? Onze vakkennis help u de meest efficiente installatie van vloerverwarming te realiseren. Twijfel dan niet om contact op te nemen met Limas@Home voor vrijblijvend advies of een gratis offerte.

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over loodgieterij

Limas@Home is een expert op het gebied van loodgieterij en een betrouwbare loodgieter Antwerpen. Onze vakmannen staan voor u klaar op gebied van loodgieterswerk. Bent u een nieuw project aan het overwegen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Installatie van een badkamer of toilet, een verwarming vervangen of nieuwe radiatoren plaatsen, uw installatie haar jaarlijkse controle geven,... wij kunnen u steeds snel en correct verder helpen.

Vraag een offerte aan