Spouwmuurisolatie


Spouwmuurisolatie

 
U wilt de meest effectieve manier om uw huis te isoleren en dus energiezuiniger te maken? U wilt alleen vakmensen met kennis en certificaten die het isoleren van uw dak veilig, deskundig en voor een goede prijs kunnen uitvoeren? Zoek niet verder! U bent op de juiste plek beland.

Voor ons als gecertificeerd dakwerkbedrijf is het isoleren van spouwmuren één van onze specialiteiten. Wij weten als jarenlange expert op het gebied van dakwerken en muurisolatie als geen ander welke materialen gebruikt moeten worden en waar u op uw stookkostenrekening kunt besparen.

U heeft interesse in spouwmuurisolatie? Neem contact met ons op en u hoort zeer snel van ons. We lopen samen met u de aanvraag door zodat u zeker weet dat uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie.

De voordelen van Limas@Home:

  • Deskundig advies
  • Kwaliteit en kennis met goed opgeleide vakmannen
  • Afspraken die worden nagekomen

 

Vraag nu uw offerte aan

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in huis beter binnen kan worden gehouden, en dat uw verwarming minder hoog hoeft te staan. U ziet dit direct terug in de forse jaarlijkse besparing op uw stookkostenrekening. Door het boren van gaten in de voegen van de buitenmuur voor het isolatiemateriaal blijven de kosten van spouwmuurisolatie beperkt en woont u aan het einde van de dag toch in een goed geïsoleerde woning.

Vraag een offerte aan