Dakrenovatie


Dakrenovatie Antwerpen

U wilt uw bestaande dak laten renoveren? Heeft uw dak te lijden van ouderdom, lekkages of scheuren? U wilt alleen vakmensen met kennis en certificaten die het renoveren van uw dak veilig, deskundig en voor een goede prijs kunnen uitvoeren? Zoek niet verder! U bent op de juiste plek beland. 

Een dak vernieuwen of een dak herstellen gaat vlot wanneer u bepaalde zaken in het achterhoofd houdt. Een dakrenovatie moet door de grootte van de schade en het voorkomen van nog meer schade met spoed uitgevoerd worden. Het is ook zeer belangrijk dat de dakrenovatie uitgevoerd wordt door een professioneel dakwerkbedrijf. Neem daarom contact met ons op, wij zijn al jarenlang expert op het gebied van dakwerken en renovatie. U krijgt van ons vakkundig en professioneel advies en maken uw dak zo goed als nieuw.

De voordelen van Limas@Home:

  • Deskundig advies
  • Kwaliteit en kennis met goed opgeleide vakmannen
  • Snelle uitvoering
  • Afspraken die worden nagekomen

​ 

Vraag nu uw offerte aan

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over dakrenovatie

Wanneer u veel schade heeft aan uw dak, is een dakreparatie niet genoeg en kan een dakrenovatie een uitstekende oplossing zijn. Bij het renoveren van uw dak wordt de oude dakbedekking op de beschadigde plekken verwijderd en het dak bedekt met dezelfde of een andere gekozen dakmateriaal.

Heeft uw dak flink te lijden gehad van hevige stormen, wilt u in plaats van reparatie of renovatie een oplossing voor de langere termijn en liever een geheel nieuw dak dat goed water- en windbestendig is en zeker nog tientallen jaren meegaat?

Bij Limas @ home hebben we experten voor alle soorten daken, of u nu een plat dak wilt of net een pannendak, we kunnen het allemaal. Twijfel dus niet en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan