Invalid Url

Dakisolatie


Dakisolatie

 
U wilt uw dak laten isoleren? U wilt alleen vakmensen met kennis en certificaten die het isoleren van uw dak veilig, deskundig en voor een goede prijs kunnen uitvoeren? Zoek niet verder! U bent op de juiste plek beland.

Wij zijn als specialist op het gebied van dakwerken en dakisolatie in Antwerpen de juiste partij om u een uitgebreid advies te geven voordat u gaat isoleren. U krijgt van ons advies over dakisolatie aanbrengen, de diverse isolatiemethoden die toegepast kunnen worden, inzicht in de resultaten van de maatregelen die u wilt nemen en ook inzicht in de besparingen die het u oplevert.

De voordelen van Limas@Home:

  • Deskundig advies
  • Kwaliteit en kennis met goed opgeleide vakmannen
  • Afspraken die worden nagekomen

​ 

Vraag nu uw offerte aan!

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over dakisolatie

Door uw dak goed te laten isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Een goed geïsoleerd huis is ook comfortabeler en beter voor het milieu. Met onze vakkundige dakisolatie vermindert u het verlies van kostbare warmte. In de winter voorkomt dakisolatie dat warmte naar buiten verdwijnt en in de zomer houdt dezelfde dakisolatie uw woning koel.

Uiteraard zijn er vele soorten dakisolatie. Vraag een offerte op maat aan. Wij adviseren u wat voor u de beste oplossing voor dakisolatie is. Al onze aanvragen worden altijd met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Bij Limas@home hebben we experten voor alle soorten daken, of u nu een plat dak wilt of net een pannendak, we kunnen het allemaal. Twijfel dus niet en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan