Dakgoten


Dakgoten

 
U zoekt reparatie of vervanging van uw dakgoten?  Zoek niet verder! U bent op de juiste plek beland. Voor elk dakprobleem hebben wij een vakkundige oplossing. En wij staan voor u klaar! Vraag een offerte aan voor uw reparatie en wij zullen u het best mogelijk advies leveren!    

Wij bepalen samen met u het nieuwe materiaal. Moet het duurzamer materiaal zijn dan voorheen, van kunststof in plaats van zink, beter bestand zijn tegen milieu-invloeden en worteldoorgroei? Wij inspecteren uw dak en beoordelen de status van uw dakgoot. Hierna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte of rapportage met onze bevindingen zodat u een goed inzicht krijgt in de onderhoudstoestand van uw dakgoot en de eventuele gebreken.

Ook begrijpen wij het als u een dakgoot snel gerepareerd wilt hebben. Wij plannen in onderling overleg de reparatie of vervanging voor u in.

De voordelen van Limas@Home:

  • Deskundig advies
  • Kwaliteit en kennis met goed opgeleide vakmannen
  • Afspraken die worden nagekomen

​ 

Vraag nu uw offerte aan

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Meer info over dakgoten

Als uw dakgoot ernstig beschadigd of verrot is, kan het verstandig zijn om de dakgoot te vervangen en zo schade en gevaar voor u en uw omgeving te voorkomen. Er zijn vele mogelijkheden om uw dakgoten te repareren of te vervangen. Vaak zijn kleine reparaties voldoende, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk de hele dakgoot te repareren of zelfs te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan meerdere lekkages in één dakgoot. Ook kan een calamiteit of uitgesteld onderhoud voor enorme problemen zorgen. 

Bij Limas @ home hebben we experten voor alle soorten daken, of u nu een plat dak wilt of net een pannendak, we kunnen het allemaal. Twijfel dus niet en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan


../